European VoD Meetings 2021

European VoD
Datum: 
28 juli 2021 - 30 juli 2021
Locatie: 
Palma de Mallorca (ES)
Organisator: 
European VoD
Onderwerp: 
Video on Demand
Doelgroep: 
VoD platform
Deadline(s): 
31 mei 2021

De European VoD Meeting is de eerste Europese beroepsopleiding die speciaal voor de Video on Demand sector is bedacht. De workshops worden georganiseerd door EuroVoD en gesteund door het Creative Europe MEDIA programma.

Het doel van de opleiding is om het concurrentievermogen van de Europese VoD-platforms te versterken, de culturele diversiteit van de catalogi te behouden en bevorderen, door de overdracht van knowhow en peer-to-peer learning, door de uitvoering van innovatieve projecten te bevorderen, een geactualiseerde en uitgebreide analyse van de behoeften van de sector en zijn mogelijkheden te maken, en een beter begrip te stimuleren van de dynamiek die de circulatie van Europese, arthouse- en onafhankelijke films in Europa en elders zou kunnen beïnvloeden.

De eerstvolgende workshop staat gepland voor 1 - 4 september 2020 in Venetië in Italië tijdens het Venice Film Festival.

Deadline voor aanmelden: 31 mei 2021

Er kunnen 35 Europese en 5 niet-Europese excecutives en intermediaire professionals meedoen aan de workshop:

  • VoD-platforms (marketing-, technische, redactionele, sales- en managementafdelingen)
  • Aggregatoren, distributeurs, producenten, bioscopen, festivals, auteurs, rechthebbenden en andere audiovisuele professionals die bereid zijn om te werken en samen te werken met VoD-platforms of nieuwe diensten op te zetten.
  • Dienstverleners en technische dienstverleners die werken met of geïnteresseerd zijn in het werken met VoD-platforms

De workshops bestaan uit lezingen, conferenties, case studies en debatten.

logo creative europe Media

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter