Sino-European Lab 2021

logo Bridging the Dragon
Datum: 
28 november 2021 - 1 december 2021
Locatie: 
China en Europa (TBA)
Organisator: 
Bridging the Dragon
Onderwerp: 
  • Fictiefilm
  • Animatie
  • Productie
  • Coproductie
Doelgroep: 
  • Scenarist
  • Producent
  • Regisseur
Deadline(s): 
1 oktober 2021

Het evenement is een residentiële workshop die focust op de samenwerking tussen Europa en China. Het Lab heeft bewezen een broedplaats te zijn voor waardevolle inhoud en een inspirerende denktank die samenwerking en een diepgaande leerervaring biedt voor filmprofessionals die concrete belangstelling hebben voor China.

Door deel te nemen aan het Lab krijgen de deelnemers de kans om meer te weten te komen over de laatste trends in de Chinese filmindustrie, hun inzicht te ontwikkelen in inhoud die geschikt is voor Chinees-Europese samenwerking, en hun netwerken op dit specifieke gebied uit te breiden. In vergelijking met vorige edities zullen de geselecteerde projecten meer als casestudies dienen. Er zal meer ruimte worden gegeven aan analyse, presentatie van succesvolle Chinese films, keynotes door veteraan-experts en informeel netwerken tussen de deelnemers.

Er zullen verscheidene Europese projecten (fictie of tv-series van om het even welk genre, inclusief animatie) met een duidelijk Chinees-Europese invalshoek worden geselecteerd. De projecten zullen tijdens het Lab als casestudy dienen om hun haalbaarheid voor interactie met de Chinese markt vanuit inhoudelijk en financieel oogpunt te analyseren. De projectvertegenwoordiger moet een ervaren producent zijn met een bewezen staat van dienst.

Je kunt ook deelnemen zonder project.

Co-funded by the European Union

 

 

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter