TorinoFilmLab Series Talents 2022

Datum: 
18 maart 2022 - 15 oktober 2022
Locatie: 
Duitsland, Italië en online
Organisator: 
TorinoFilmLab
Onderwerp: 
Dramaseries
Doelgroep: 
Scenarist
Deadline(s): 
31 januari 2022
Dit gloednieuwe programma van TorinoFilmLab is bedoeld om de beste opkomende talenten op het gebied van het schrijven van nieuwe drama's te scouten en op te leiden en hen de kans te geven om ervaring op te doen in een echte schrijversruimte, onder begeleiding van een gerenommeerde scriptredacteur, en om sterke banden aan te knopen met andere internationale schrijvers.
 
Het programma biedt de deelnemers, die diverse achtergronden vertegenwoordigen en stemmen laten horen die in onze industrie ondervertegenwoordigd zijn, een intensieve loopbaanontwikkelingstraining van vijf maanden, plus een eindpresentatie op een van de belangrijkste Europese tv-markten in 2023.
 
Het belangrijkste doel van TFL SeriesLab - Talents is de diversiteit in de pijplijn van Europese schrijvers te vergroten en interessante nieuwe stemmen te vinden die zich willen toeleggen op een carrière in de serieproductie.
 
TorinoFilmLab wil een hub creëren van internationale schrijvers die aan dramaserieprojecten kunnen werken en hen met de industrie in contact brengen.
 
PROGRAMMA
  • Voorbereidende workshop: 18 - 21 maart (residentieel, Erfurt - Duitsland)
  • 1e workshop: 20 - 25 juni 2022 (residentieel, Turijn - Italië)
  • 2e workshop: Augustus 2022 (online)
  • 3e workshop: midden oktober 2022 (residentieel, Rome - Italië)
 
Co funded by the Eu

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter