Subprogramma Media

Het subprogramma Media subsidieert initiatieven ter versterking van de Europese audiovisuele sector. Subsidieaanvragen zijn mogelijk voor ontwikkeling (fictie, animatie, docu en videogames), tv-productie, distributie, vertoning, festivals, trainingen en initiatieven ter bevordering van filmedudatie en markttoegang.
 

Cross-sectorale Subsidies

Kijk ook naar Cross-sectorale Subsidieoproepen voor culturele en creatieve organisaties.

logo screen leaders
Schrijf je in voor de training 'Screenleaders' in Brussel - deadline 17 april
Screen Leaders' is een MEDIA-trainingsprogramma voor bedrijfsleiders opererend in film, tv, animatie, games, postproductie, VFX, sales, distributie en vertoning. De editie van 2020 wordt ook gesteund door de MEDIA Desken Vlaanderen en Brussel-Wallonië.
corona
Impact van de Corona- of COVID-19-virusepidemie op de culturele, audiovisuele & creatieve sectoren
De noodzakelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben ingrijpende gevolgen voor de culturele en audiovisuele sectoren.
Verschoven Deadlines Filmfestivals en Online Promotie van Audiovisuele Werken
VERSCHOVEN DEADLINES voor OPROEP FILMFESTIVALS en OPROEP ONLINE PROMOTIE VAN AUDIOVISUELE WERKEN
- Deadline voor oproep "Filmfestivals" verschoven naar 21 mei 2020 ______________ - Deadline voor oproep "Online promotie van Audiovisuele werken" verschoven naar 5 mei 2020.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter