Subprogramma Media

Het subprogramma Media subsidieert initiatieven ter versterking van de Europese audiovisuele sector. Subsidieaanvragen zijn mogelijk voor ontwikkeling (fictie, animatie, docu en videogames), tv-productie, distributie, vertoning, festivals, trainingen en initiatieven ter bevordering van filmedudatie en markttoegang.
 

Cross-sectorale Subsidies

Kijk ook naar Cross-sectorale Subsidieoproepen voor culturele en creatieve organisaties.

corona
Impact van de Corona- of COVID-19-virusepidemie op de culturele, audiovisuele & creatieve sectoren
De noodzakelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben ingrijpende gevolgen voor de culturele en audiovisuele sectoren.
Verlengde deadlines
Verlengde deadlines MEDIA-oproepen
De Corona-virusepidemie heeft een ingrijpende impact op de werking van de audiovisuele sector. De Europese Commissie heeft daarom besloten om de deadline te verlengen van de oproepen 'Online Promotie van Audiovisuele Werken' en 'Filmfestivals'.
corona
FAQ over COVID-19 en Creative Europe-projectopvolging
Op 11 maart riep de World Health Organization COVID-19 uit tot een pandemie. Als antwoord hierop werden wereldwijd noodzakelijke maatregelen getroffen tegen de verspreiding van het virus met echter een grote impact op de creatieve, culturele en audiovisuele sectoren.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter