Overslaan en naar de inhoud gaan
Culturele sector

Online partner search & expertiseuitwisseling voor 'Innovation Lab oproep' (deadline 25 april 2024)

Creative Innovation Lab 2024

Deel je Europese projectvoorstellen voor de cross-sectorale oproep Innovation Lab 2024, doe voorstellen en ga op zoek naar aanvullende expertise en nieuwe partners in Europa.

De Innovatie Lab subsidieregeling ondersteunt het ontwerp, de ontwikkeling en/of de verspreiding van innovatieve instrumenten, modellen of oplossingen die van toepassing zijn in de audiovisuele en andere culturele sectoren.

De Creative Europe Desks uit 25 landen nodigen je om deel te nemen aan de online sessie op vrijdag 2 februari 2024 van 10u30-12u00. Het  doel is om je consortium te vervolledigen dat je je kandidaat stelt voor de Innovation Lab call 2024.

Tijdens de meeting worden er 6 casestudy's van de begunstigden van de Innovation Lab call 2023 gepresenteerd. Daarna worden nieuwe innovatieve projecten uit heel Europa de kans gegeven zich voor te stellen gedurende 7 minuten, gevolgd door vraag en antwoord. De online sessie verloopt via Zoom en is in het Engels.

Ben je van plan een project in te dienen? Inschrijven voor de sessie kan tot 1 februari 2024, 18u00 via het online formulier.