MEDIA

Het Creative Europe 2021-2027-programma is officieel bekend op 17 juni 2021.

---------

Het Luik MEDIA presenteert zich naar de audiovisuele sector in 3 grote blokken van ondersteuning: CONTENT, PUBLIEK en BUSINESS.

MEDIA wenst het competitievermogen en de omvang van de Europese audiovisuele industrie te vergroten. Daarom ligt er bijkomende nadruk op samenwerking en innovatie, creatie en productie van Europese audiovisuele werken. De focus ligt op het verder aankweken van talenten en vaardigheden in de audiovisuele sector. Ook via nieuwe businessmodellen en het gebruik van nieuwe technologieën voorziet MEDIA een ondersteuning van een performantere transnationale cinema- en online-distributie van Europese audiovisuele werken. Tenslotte staat de promotie van Europese audiovisuele werken en publieksontwikkeling in Europa en daarbuiten voorop.

 

push boundaries crop
Schrijf je in voor infosessies op 29 juni, 1 & 2 juli
Creative Europe Desk Vlaanderen organiseert doelgroepgerichte online infodagen, om je op weg te helpen in de nieuwe Creative Europe-subsidielijnen en sub-programma’s. Voor de audiovisuele & Media-sector zijn 2 dagen ingepland: 29 juni, 1 en 2 juli.
push boundaries crop
MEDIA-oproepen 2021 gepubliceerd!
De oproepen in het kader van Creative Europe - MEDIA luik zijn gepubliceerd.
Webinar: 'The Funding & Tenders Portal for beginners'
Webinar: 'The Funding & Tenders Portal for beginners'
Het Funding & Tenders Portal (F&TP) is de enige toegangspoort voor deelnemers aan de financieringsprogramma's van de EU. Het is ook de plaats waar de oproepen van EACEA worden gepubliceerd. Wil je meer weten over alle functies?

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter