Cultuur

Het Creative Europe 2021-2027-programma is officieel bekend gemaakt op 17 juni 2021.

Het Luik CULTUUR wil internationale samenwerking aanmoedigen tussen culturele en creatieve sectoren in en rond Europa. Aandacht gaat vooral naar transnationale mobiliteit van culturele spelers en circulatie van creaties, alsook professionele ontwikkeling via uitwisseling van artistieke expertise, innoverende businessmodellen, digitale praktijken, publieksontwikkelingsstrategieën en netwerking.

push boundaries crop
Presentaties en Webinars over de Cultuur-oproepen
De nieuwe Creative Europe Cultuur-oproepen zijn gepubliceerd, in het Engels, op de Funding & Tenders Portal van de Europese Commissie. Daarnaast helpen Power Point presentaties en Webinars jou in de voorbereiding van jouw subsidieaanvraag.
Mies van der rohe 2022
Nominaties Mies van der Rohe Prijs 2022
De Europese Commissie en de Fundació Mies van der Rohe maakten op 9 september de tweede lijst bekend van 85 werken die meedingen naar de prijs van de Europese Unie voor hedendaagse architectuur - Mies van der Rohe-prijs.
Monitoring Report 2020 Creative Europe
Monitoring report Creative Europe 2020
In het 'Monitoring report Creative Europe 2020' wordt nagegaan hoe Creative Europe in 2020 in de COVID-pandemie een rol heeft gespeeld door het culturele en creatieve ecosysteem van Europa te helpen, te herstellen en vooruit te kijken.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de creatieve en culturele sectoren? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Hoe en waar vind je andere organisaties om samen een Europees samenwerkingsproject mee te organiseren? Hier vind je een overzicht van partner searches, databanken en tips.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infossessies en workshops die Culture Desk Vlaanderen (mede) organiseert, alsook externe culturele evenementen zoals conferenties, seminaries en festivals.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter