Cultuur

Het Creative Europe 2021-2027-programma is officieel bekend gemaakt op 17 juni 2021.

Het Luik CULTUUR wil internationale samenwerking aanmoedigen tussen culturele en creatieve sectoren in en rond Europa. Aandacht gaat vooral naar transnationale mobiliteit van culturele spelers en circulatie van creaties, alsook professionele ontwikkeling via uitwisseling van artistieke expertise, innoverende businessmodellen, digitale praktijken, publieksontwikkelingsstrategieën en netwerking.

vakantie 2022
Zomersluiting Creative Europe Culture Desk 
Creative Europe Culture Desk - Vlaanderen sluit van 21 juli t/m 15 augustus 2022.
Nieuwe subsidieregeling 'Culture Moves Europe'
De nieuwe subsidieregeling 'Culture Moves Europe' voor kunstenaars en kunstprofessionals is de opvolger van de pilot-regeling'I-Portunus' (2018 en 2022) en wordt een permanente subsidieregeling van 'Creative Europe'. 
push boundaries crop
Resultaten subsidieoproep Europese Platformen 2021 (CREA-CULT-2021-PLAT)
De resultaten van de 'Europese Platformen 2021' zijn bekendgemaakt op de 'Funding & Tender portal'.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de creatieve en culturele sectoren? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Hoe en waar vind je andere organisaties om samen een Europees samenwerkingsproject mee te organiseren? Hier vind je een overzicht van partner searches, databanken en tips.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infossessies en workshops die Culture Desk Vlaanderen (mede) organiseert, alsook externe culturele evenementen zoals conferenties, seminaries en festivals.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter