Cultuur

Het Creative Europe 2021-2027-programma is officieel bekend op 17 juni 2021.

Download het FACTSHEET van CREATIVE EUROPE 2021-2027.

---------

Het Luik CULTUUR wil internationale samenwerking met Europese culturele en creatieve sectoren aanmoedigen. Aandacht gaat naar transnationale mobiliteit van culturele spelers en circulatie van creaties. Tevens ligt de focus op professionele ontwikkeling via uitwisseling van goede praktijken, innoverende businessmodellen, digitale toepassingen, publieksontwikkelingsstrategieën en netwerking.

push boundaries crop
Creative Europe 2021 - Cultuur-oproepen gepubliceerd
De Europese Commissie heeft alle Creative Europe Cultuur-oproepen gepubliceerd
push boundaries crop
24 juni: Online infosessie over de nieuwe Cultuur-oproepen
De nieuwe Creative Europe Cultuur-oproepen zijn gepubliceerd, in het Engels, op de Funding & Tenders Portal van de Europese Commissie. Op 24 juni kun je een online sessie volgen over de nieuwe financieringsmogelijkheden en aanvraagprocedures.
push boundaries crop
Schrijf je in voor online informatiemarathon op 30 juni en 1 juli
Creative Europe Desk Vlaanderen organiseert doelgroepgerichte online infodagen om je op weg te helpen in de nieuwe Creative Europe-subsidielijnen op 30 juni en 1 juli.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de creatieve en culturele sectoren? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Hoe en waar vind je andere organisaties om samen een Europees samenwerkingsproject mee te organiseren? Hier vind je een overzicht van partner searches, databanken en tips.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infossessies en workshops die Culture Desk Vlaanderen (mede) organiseert, alsook externe culturele evenementen zoals conferenties, seminaries en festivals.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter